+31(0)344-845268

Onderhoud & Beheer

Duurzaam onderhoud: U heeft een prachtig ontwerp of er is zelfs al een buitenruimte rondom uw gebouw dat perfect is afgestemd op de architectuur en omgeving. En dan… Ook daar zijn wij graag uw partner. Natuurlijke beleving, strakke kleurenschema’s – dit alles verdient goed onderhoud. Samen stellen we een plan op dat is afgestemd op zowel de seizoenen als op wat u wilt en wat mogelijk is. We denken vanaf de start met u mee en zijn flexibel. 
Ecologisch onderhoud: Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van ecologische buitenruimtes. Hierbij weten we (indien gewenst) de bewoners te betrekken en met elkaar te verbinden, zodat zij samen succesvol zorgdragen voor een blijvend mooie en verbindende buitenruimte. 
Boomverzorging: Een mooie boom is een plezier om naar te kijken, alleen soms heeft de natuur een handje hulp nodig. Bomen vereisen een specifieke verzorging en als eigenaar moet je bij een boom aan verschillende wettelijke verplichtingen voldoen. De boomzorgplicht houdt in dat je als eigenaar verplicht bent de noodzakelijke zorg, inspecties en onderhoud aan de bomen uit te voeren. Dit nemen we graag uit handen.